25/02/2016

Hele-hele

Ükspäev ärkasime ja arvasin, et kell on miljon, aga tegelikult oli hoopis kaheksa. Aga oli valge. See tähendab, varsti on lootust kevadele. :))

Viimasel ajal olen kuidagi nii rahulik ja õnnelik. Lihtsalt sees on mingi rahu, mingi mõnus rahu.. nii, et võib lihtsalt naeratada kogu aeg ja igast pisiasjast rõõmu tunda.

Kaevasin praegu oma mälukandjalt muusikavaliku välja ja nii hea on kuulata seda varamut, mis on kogunenud aastate jooksul.

Eile olin näituseks kella viieni üleval. Mitte just kõige targem tegu, eks. Aga und ja väsimust nagu ei olnud ja aeg lihtsalt kulus liiklusküsimusi lahendades. Täitsa vahva on süveneda ja omamoodi vaimustusega selle alaga tegeleda. Võidud enese üle on ikka need kõige tähtsamad. Läksin kooli detsembri algul ja olen selle ajaga enda jaoks ikka päris palju saavutanud ja õppinud. Näiteks selliseid tähtsaid asju nagu rahu säilitamine, tähelepanu jagamise oskus, keskendumine ja veel kord keskendumine, analüüsimine, otsuste tegemise oskus. Seda mul just vaja ongi,
...

Hakkasin seda postitust kirjutama kaks nädalat tagasi, aga vat, mis sai. Vahepeal pole palju muutunud. Endiselt istun üllatavalt paljudel öödel kolmeni-poole neljani üleval. Lihtsalt elu tahab elamist. :D Teistel päevadel jälle vajun enne kahtteist ära, et und tagasi teha. T ütles täna: "Emme, ärka üles, hommik on käes!" Mina vastu, et ma olengi üleval, ainult pikutan veidi. Aga T tõmbas teki pealt ära ja kõik. Ei antud armu. Kell oli 8. 10 umbes. :) Õnneks eile oli see päev, kui läksin kell 12 magama. :D

Eile tähistasime kõik koos vapralt Vabariigi Sünnipäeva. Mul polegi ammu nii vahvat kahekümne neljandat veebruari olnud. Tavajuhul vaatan sel päeval liiga palju telkut ja logelen niisama. Seekord aga külastasime kollektiivselt Aurat ja õhtu poole oli Tabikas kontsert-aktus, kus pidin esinema. Rahvast oli õhtusel üritusel mõnusalt palju, aga oleks isegi veel rohkem võinud olla. Mingil hetkel enne piduliku sündmuse algust, kui lindilt kõlasid isamaalised laulud, tuli küll selline ilus ja uhke tunne hinge. Sobis. Laulude hulgas olid näiteks "Eesti muld ja Eesti süda" ja Ivo Linna "Oma maa".

Aga tänase õhtu lauluks on hoopis midagi sellist. Jääb kummituma nagu ütleks G. K.

Ilusat varsti algavat märtsi!!!