12/04/2013

Tiiger

Tere kallis päevik!
Just kell 1.03 tulevad alati need kõige paremad mõtted. (Või siis mitte). Tegelikult ma peaks hullult kuulamiskava kuulama. Haydn, Moz, Beethoven ju ootavad. Lihtsalt tuletan endale veel kord meelde.
Käisime vahepeal Tallinnas. T oli ka meil kaasas. Päris kiire ja keeruline oli, aga.. mulle meeldib raskusi ületada. Ja me saime hakkama. Selle üle olen uhke. Läksime ja tulime rongiga. Ses mõttes hea, et ei pidanud Tartu kaudu logistama. Saime otse pealinna ja tagasi. Rongis T muudkui avastas ja kõndis edasi tagasi ja uuris. Selline heldimus tuli peale, et..
Kui aus olla, siis natuke ootan juba suve, sest teadaolevalt lähme sel aastal reisile ka. Aga enne tuleb teha hunnik eksameid ja mängida ära kaks kammerit.  Üldiselt ei tasu vist muretseda, asjad lähevad ikka tasapisi paika. Ei tohi kärsitu olla, mida ma ilmselgelt siiski olen. See on üks halvimaid omadusi minu juures. Aga ma tegelen sellega, enesearendamisega ma mõtlen. Tuleb lennast vabaks lasta, olla nii, et endal oleks hea ja teistel oleks hea.Nii lihtne see ongi.
Jah, ega see nii kerge polegi. Paradoksaalne. Miski, mis on raske, on kerge. Miski, mis on kerge, on raske.Tuleb kätte võtta ja ennast treenida. Vabaks lasta, mitte klammerduda.
Viisin vist kolm kotitäit riideid Humanasse ära, ja paganama hea tunne oli. Selline kerge. Ma arvan, et jätkan seda liini.
Üks päev kuulasime M-iga vanu laule all korrusel. Ka see oli vabastav.
Tiiger
                                            
                                                      My drawing skills :D