27/11/2013

Novembri viimsed päevad

Täna tegin omamoodi rekordi. Nimelt avasin silmad kell 6.24 (tegelikult 6.22, sest mul on kell kaks minutit ette keeratud, minusugusel tuulepeal on seda ilmselgelt vaja) ja ma jõudsin rongile. Rongile, mis väljus Baltist 6.45. Tšill. :D Aga see on tõesti viimane piir. Tuleb hakata telefoni äratuses kordusi kasutama. See on ilmselt ka üks viimaseid kordi, mil sõidan vana Edelaraudtee rongiga. Jaanuarist tulevad juba uued oranžid ja ilma rongiluuleta (?) elronid. Pluss on muidugi see, et idee järgi hakkavad nad kiiremini kohale jõudma igale poole.

EMTA neljas korrus lõhnab mõnusalt mandariiniselt. Mmmm. Minagi ostan neid ikka peotäie, kui poodi satun. Mõne päeva pärast on juba dets ja siis on kõigil järsku kiire-kiire. Ja minul igaaastane jõulukinkide mõtlemise-tegemise paanika. Tegelikult mulle hullult meeldiks, kui kõik lepiksid kokku, et ei olegi vaja midagi erilist teha. Oleme lihtsalt koos, läheme kuskile, teeme midagi ise. Aga ma tean, mis sest lõpuks välja tuleb. Niisiis, sel aastal ma mõtlesin teha ühe suurema kingi kõigile või nii. Vaatame, mis sest välja tuleb.

Emal ja tädil oli just sünnipäev ja mul oli samuti kimbatus, et mida kinkida. Lõpuks otsustasime M-iga kaupsis, et teeme T-särgi poes särgid. Emale sai roosa ja tädile sinist värvi meie poolt välja valitud fondiga ja tekstiga isendid. Särgi peal on muidugi kirjas "Maailma parim ...". :)

...

ETV, palun ole nii armas ja näita ikka jalka MM-i suvel! Mulle seostuvad jalka tiitlivõistlused alati mingi seletamatult melanhoolse-armsa tundega. Point polegi ju selles, et oleksin läbi ja lõhki jalkafänn, (no muidugi selles ka veidi) aga lihtsalt nii tore on ETV ülekandes näha seda stuudiot, vahel külalisi, kuulata mängu kommentaare. See on Rahvusringhäälingu asi. Poleks õige, kui  selle töö võtaks üle mingi kommertskanal.
Natuke nagu ajakulgur on ta ju ka. Kui mängud algavad, on alles juuni lapsekingades, finaal on aga tavaliselt juba juuli esimesel päeval... No vot.. Ega elu muidugi seisma ei jää, kui jalkat ei näidata. Lihtsalt mul on sellised toredad mälestused hinges seoses selle mänguga.