07/10/2013

Kõmm

Istun bussi tagumises otsas.. ja oi-oi, kui palav siin on. Oleks vist ikka pidanud ettepoole jääma, aga ma tahtsin tingimata laiutada. :P
Täna bussika Rimis tabas mind meeldiv üllatus. Kliendile on antud võimalus endale ise salat kokku miksida. Salatibaaris oli tomatit, kurki, ananassi, viinamarja, erinevaid seemneid, juustu + kastmeid. Selle 100g lõbu eest maksin 95 senti. Paljuvõitu, aga salat maitses hea. Palju parem kui need, mis varem valmis pakitud on.

Nv-l väisasid meid sugulased. Lapsi oli sel üritusel ühtekokku 4 ja ohsapagan, kuidas väsitab üksinda nelja lapse järele vaatamine. Isegi, kui seda ei pea pikalt tegema. Kuidas ometi saavad hakkama kõik lasteaiakasvatajad nende väikeste energiapommidega? Ja kust võetakse see jõud, et kogu aeg mängida, kuhugi ronida, joosta, jälle kuhugi ronida, vahepeal suurte inimestega juttu rääkida, nende kõikide tegevuste ajal flööti puhuda,klaverit mängida, vahepeal süüa. Ohhh... mina selline superkangelane pole.. Rahu ja vaikus on ka head. :)

Tegelikult on mul üsna kindlasti vaja homseks natu vaeva näha, et oma asjad edukalt ära teha. Aga oh miks, oh miks jätan ma alati kõik viimasele minutile?

T ütleb nüüd tule kohta kõmm. Mulle meeldib. Ja nähtavasti arvab ta, et Väike Kiisu on mõeldud kogu täiega peale vajumiseks ja kaisutamiseks. Õnneks on kass üsna tark ja enamasti peab vintsutustele vastu. Au talle.
---

Kes veel ei ole lugenud, siis soovitan seda artiklit. Ilustamata, ausalt ja tabavalt kirja pandud tõde.