16/03/2014

Kaardid ja klassikatähed

Kunagi mõtlesin, et hoidun rangelt plastiku kogunemisest rahakotti. Ilmselt tahtsin olla hästi vaba ja sõltumatu, nö iseenda perenaine. Hiljaaegu lugesin oma kaardid huvi pärast üle ja sain tulemuseks 15. 15. Kust kohast neid äkki nii palju on saanud... Tunnen end raha- ja tarbimiseorjana, kuigi ilmselgelt asi nii hull ei ole. Kaarte läheb tõele näkku vaadates paljuski vaja selleks, et raha kokku hoida. :)


Ühe nendest kaartidest sain juurde sel nädalal, kui otsustasin trenni minna. Reval Sporti nimelt, sest seal saavad akadeemia omad kuukaardi soodsalt. Ja nii me siis käisimegi ujumas. Küll oli hea kogemus. Mõtlesingi viimasel ajal, et midagi on nagu väga puudu, keha hakkab kangeks jääma. Nüüd üritan igal nädalal vähemalt korra ikka Revalis ära käia, et hing rahul oleks ja liigutada saaks. 

Sel nädalal kirjutasin ka e-etteütlust, mille teksti saab näha siin. Tegin ikka mitu viga sisse, aga olen rahul, et asja ette võtsin. Päris suure osa tekstist kirjutasin korrektselt ka. M vist tegi ainult ühe vea, kui õigesti mäletan. :) Tubli!

Täna olid televiisoris jälle klassikatähed. Marko Reikop ajab mind nii naerma oma repliikidega, aga samas on ta selline muhe ka. Suudab kiiresti reageerida ja otsesaates külma närvi säilitada. Mäletan, kui ta hästi ammu tegi saadet "Klaver põõsas". Peaks vist arhiivist mõne saate üles otsima ja veidi vaatama. 

T-d kallistan ja musitan hullupööra palju. Tal võib sellest juba üsna villand olla(vb ka mitte), aga kuidas ma saan teda mitte kaisutada, kui ta lihtsalt on maailma armsaim ja tublim laps. T sai mööduval nädalal ka päris oma tooli, mis on spetsiaalselt talle tehtud, et ta saaks õigelt kõrgusel laua ääres istuda. Pluss veel saime riiuli ka, mille isa kenasti seinale pani. Küll on ilus! Musõnasellepeale.